Εταιρεία

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας Poliservice I.K.E. ασχολείται με τον τομέα της μελέτης, εγκατάστασης και υποστήριξης ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης.

Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό τον μηχανολόγο μηχανικό Αλειφέρη Παναγιώτη και μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

Μέλημα της εταιρείας, έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, την ηλιακή ενέργεια, στις κλασικές μεθόδους παραγωγής ενέργειας και στις αντλίες θερμότητας, είναι να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στον ενεργειακό τομέα.

Το όραμά μας

Όραμα της Poliservice είναι μέσω της συμβουλευτικής και των υπηρεσιών της, οι πελάτες της να απολαμβάνουν άνεση, οικονομική διαφορά στη κατανάλωση ενέργειας και να χαίρονται για την μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.

Έτσι, όσο περισσότερες εγκαταστάσεις μελετάμε πάντα με γνώμονα την ελάχιστη κατανάλωση φυσικών ή τεχνιτών πόρων, (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, βιοκαύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) αλλά και την άνεση που θα προσφέρουμε σε μια οικογένεια ή την πλήρη ανάγκη ενός επαγγελματικού χώρου, τόσο περισσότερο συμβάλουμε στην μείωση των σοβαρών επιπτώσεων στο ήδη βεβαρημένο περιβάλλον μας.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες στις ανάγκες σας

Με τη σωστή μελέτη και ανάλυση του χώρου και των απαιτήσεών σας μπορούμε
να σας προσφέρουμε τις πιο σωστές λύσεις στις ενεργειακές σας ανάγκες
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθώντας την εξέλιξη

Οι νέες τεχνολογίες εγκατάστασης και συντήρησης ενεργειακών συστημάτων έχουν εισέλθει πλέον σε μία νέα εποχή, προσφέροντας μειωμένη κατανάλωση με χαμηλότερο κόστος. Τα συστήματα και τα μηχανήματα νέας γενιάς που εγκαθιστούμε στα έργα μας έχουν συχνά τη δυνατότητα προηγμένου χειρισμού και απεικόνισης μετρήσεων καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου από έξυπνες συσκευές.

Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση που απαιτείται είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας μας ώστε να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εργασίες που αντέχουν στον χρόνο, με αξιοπιστία και γραπτές εγγυήσεις.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η ομάδα της Poliservice αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες έτοιμους να διαχειριστούν κάθε είδους έργο, μικρό ή μεγάλο. Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί για τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των ενεργειακών συστημάτων λαμβάνοντας μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια κατασκευαστών και επίσημων ινστιτούτων. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση αυτή ώστε να μπορούμε να υλοποιούμε τα έργα που αναλαμβάνουμε με μεγάλη αξιοπιστία και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Έχουμε δημιουργήσει έναν πρότυπο εργασιακό χώρο, γιατί πιστεύουμε ότι ένα καθαρό, ευχάριστο και αρμονικό εργασιακό περιβάλλον είναι η βάση για την καλή συνύπαρξη και συνεργασία  μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας μας.

Επισκεφθείτε την έκθεση μας

Επισκεφθείτε την έκθεση μας ώστε να δείτε από κοντά πρότυπα ενεργειακά συστήματα σε λειτουργία και να νιώσετε τη διαφορά στην ποιότητα των εγκαταστάσεων που διαθέτουμε στο χώρο εργασίας μας. Σύμβουλος μηχανικός θα σας καθοδηγήσει για τη σωστή επιλογή ανάλογων συστημάτων που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η Poliservice εγγυάται τη σωστή εγκατάσταση των συστημάτων στον χώρο σας που είναι καθοριστικής σημασίας για τη λειτουργία και την απόδοσή τους παρέχοντας σας γραπτή εγγύηση δέκα ετών.

Εταιρείες που συνεργαζόμαστε