Εταιρεία

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας Poliservice I.K.E. ασχολείται στον τομέα της μελέτης, εγκατάστασης και υποστήριξης ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης.

Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό τον μηχανολόγο μηχανικό Αλειφέρη Παναγιώτη και μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

Μέλημα της εταιρείας έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, την ηλιακή ενέργεια, στις κλασικές μεθόδους παραγωγής ενέργειας και στις αντλίες θερμότητας, είναι να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες στον ενεργειακό τομέα.

Το οραμά μας

Όραμα της Poliservice είναι μέσω της συμβουλευτικής και των υπηρεσιών της, οι πελάτες της να απολαμβάνουν άνεση ,οικονομική διαφορά στη κατανάλωση ενέργειας και να χαίρονται για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τους στο περιβάλλον.

Έτσι όσο περισσότερες εγκαταστάσεις μελετάμε πάντα με γνώμονα την ελάχιστη κατανάλωση φυσικών ή τεχνιτών πόρων, (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, βιοκαύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) αλλά και την άνεση που θα προσφέρουμε σε μια οικογένεια ή την πλήρη ανάγκη ενός επαγγελματικού χώρου, τόσο περισσότερο συμβάλουμε στην μείωση των σοβαρών επιπτώσεων στο ήδη βεβαρημένο περιβάλλον μας.

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες στις ανάγκες σας

Με τη σωστή μελέτη και ανάλυση του χώρου και των απαιτήσεών σας μπορούμε
να σας προσφέρουμε τις πιο σωστές λύσεις στις ενεργειακές σας ανάγκες
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας υλοποιεί εγκαταστάσεις ηλιοθερμικών συστημάτων και ηλιακών θερμοσίφωνων, κλιματιστικών, καυστήρων πετρελαίου και αερίου, λεβήτων, γραμμών φυσικού αερίου και υγραερίου, βιομάζας και πέλλετ.

Συντήρηση

Η συντήρηση ενεργειακών συστημάτων είναι πολύ σημαντική για τη σωστή λειτουργία που εξασφαλίζει τη μακροζωία τους ενώ παράλληλα προσφέρει και οικονομικά οφέλη μέσω της χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση καυστήρων και λεβήτων πετρελαίου, φυσικού αερίου, υγραερίου και πέλλετ. Επίσης το service ολόκληρου του λεβητοστασίου καθώς και το service ηλιακών θερμοσίφωνων και κλιματιστικών.

Φυσικό αέριο

Η πλέον ανταγωνιστικότερη λύση για οικονομική αλλά κυρίως άνετη και πλήρως αυτόνομη θέρμανση που συνδυάζει επιπλέον άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Η διαδικασία περιλαμβάνει την μηχανολογική μελέτη, την εγκατάσταση γραμμής αερίου, την εγκατάσταση καυστήρα φυσικού αερίου ή την αλλαγή εξολοκλήρου του λέβητα αν απαιτείτε, καθώς και την ηλεκτρική σύνδεση και εκκίνηση του συστήματος.

Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις

Με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις μπορούμε να υλοποιήσουμε πρακτικές και αποδοτικές εγκαταστάσεις μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας των ξενοδοχείων.
Έχοντας αναπτύξει μελετητικές μεθόδους και εκμεταλλευόμενοι την βοήθεια υπολογιστικών προγραμμάτων τα συστήματα μας έχουν άριστη συμπεριφορά σε όλο το φάσμα της λειτουργείας τους.

Μελέτες - Επίβλεψη

Είναι πολύ σημαντικό καθώς οι τεχνολογίες υλικών και μηχανημάτων αλλάζουν και εξελίσσονται συνεχώς να υπάρχει μια μελέτη ξεκάθαρη και αναλυτική αλλά και επίβλεψη κατά την πρόοδο των εργασιών.
Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την εξοικονόμηση ενέργειας, μελετάμε εγκαταστάσεις με πλήρη γνώση των θερμοδυναμικών στοιχείων και με φυσική παρουσία στην εγκατάσταση πετυχαίνουμε πάντα τα προσδοκώμενα από τους συνεργάτες μας.

Μονώσεις

Οι μονωτικές διατάξεις προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και σημαντική εξοικονώμιση ενέργειας επιπλέον, το κόστος τους αποσβένεται γρήγορα και το όφελος αυξάνεται χρόνο με το χρόνο καθώς τα καύσιμα ακριβαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Εταιρείες που συνεργαζόμαστε