Ανακαινίσεις σπιτιών

Σχεδιασμοί ανακαίνισης

Εργασίες ανακαίνισης

Εγκαταστάσεις ανακαίνισης

Αισθητικές παρεμβάσεις

Τελική παράδοση

Ανακαίνιση κουζίνας Νέο

Ανακαίνιση μπάνιου Νέο

Σχεδιασμοί ανακαίνισης

Σχεδιασμός και μελέτη της ανακαίνισης

Σχεδιάζουμε μαζί σας με βάση τη νέα χρήση της οικίας ή του καταστήματος σας, με φρέσκιες ιδέες και βάσει νέων αρχιτεκτονικών τάσεων, προσφέροντας έναν νέο απόλυτα λειτουργικό και χρηστικό χώρο, βασιζόμενοι στις ανάγκες σας. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της Poliservice θα σας παραθέσει τις προτάσεις της και εσείς επιλέγοντας με το προσωπικό σας γούστο, θα απολαμβάνεται έναν ανακαινισμένο χώρο καλαίσθητο, σύγχρονο, λειτουργικό και άνετο, με πολύ μεγάλη ενεργειακή απόδοση και χαμηλά έξοδα σε λογαριασμούς ενέργειας.

Ανακαίνιση σπιτιού - σχεδιασμός

Αδειοδότηση – μελέτες – πιστοποιητικά αιτήσεις κ.λπ.

Αναλαμβάνουμε όλο το βάρος των γραφειοκρατικών ζητημάτων που θα προκύψουν για μια ανακαίνιση ή νέα κατασκευή καθώς μεριμνούμε για όλες τις υποθέσεις αδειών, αιτήσεων προς τους φορείς, συνάψεις συμβολαίων με παρόχους, ΔΕΚΟ, πολεοδομία κ.λπ.

Επίσης θα εκπονήσουμε όλες τις μελέτες (αρχιτεκτονικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές) καθώς και εκδίδουμε σχέδια και πιστοποιητικά. Έτσι, εσείς έχετε μόνο τη χαρά της δημιουργίας και της επιλογής των διακοσμήσεων και του στιλ που θέλετε να έχει ο χώρος σας χωρίς να σας προβληματίζουν τα διαδικαστικά.

Εργασίες ανακαίνισης

Αποξηλώσεις

Η αρχή της ανακαίνισης είναι πάντα η αποξήλωση. Ακούγεται σαν μια εύκολη διαδικασία αλλά για να γίνει σωστά απαιτείται εμπειρία και προσοχή. Πρέπει αρχικά να γίνουν οι καθαιρέσεις με ασφάλεια, καθώς τα ακίνητα που ανακαινίζονται μπορεί να είναι πολύ παλαιά σε ηλικία και πολλές φορές με κρυφά στατικά προβλήματα.

Έπειτα πρέπει να γίνει η συλλογή, διακίνηση και διαχείριση των αποβλήτων (μπάζα, επικίνδυνα υλικά όπως ελενίτ, αμίαντος κ.α.) σε κάδους. Όλες οι διαδικασίες αποξηλώσεων γίνονται από τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας υπό συγκεκριμένες διαδικασίες ώστε να εξασφαλίζονται όλα τα παραπάνω, ενώ τα απόβλητα διαχειρίζονται από πιστοποιημένους συνεργάτες της εταιρείας μας.

Εργασίες ανακαίνισης

Δομικές παρεμβάσεις

Επόμενο βήμα της ανακαίνισης είναι όλες οι δομικές παρεμβάσεις που θα γίνουν στο ακίνητο ξεκινώντας από τυχόν δομικές ενισχύσεις που επιβάλλονται για την στατική επάρκεια της κατασκευής, τη νέα τοιχοποιία βάση της νέας διαρρύθμισης, διακοσμητικές κατασκευές, γυψοσανίδες, ψευδοροφές, ανοίγματα και διαμορφώσεις δαπέδων. Κατασκευάζουμε με όλα τα δομικά υλικά - συμβατικά ή ξηράς δόμησης.

Δάπεδο

Οι επιστρώσεις των δαπέδων είναι πλέον μια δύσκολη επιλογή για τον ιδιοκτήτη καθώς τα υλικά, οι χρήσεις των χώρων, η αισθητική, η αντοχή και οι ιδιότητες που πρέπει να έχουν τα τελικά δάπεδα αποτελούν μια επιστήμη από μόνη της. Πως μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα στα τόσα υλικά, από πλακάκια, laminate, parkette, μάρμαρα, πατητή τσιμεντοκονία, pvc, βιομηχανικά, επιστρώσεις πολυουρεθάνης και ένα σωρό ακόμα υλικά και τεχνολογίες;

Με μεγάλη εμπειρία και στις βιομηχανικές κατασκευές καθώς και στα ειδικά θερμαινόμενα δάπεδα (ενδοδαπέδια θέρμανση) θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μία εμπεριστατωμένη καθοδήγηση ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Εγκαταστάσεις ανακαίνισης

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης ισχυρών και ασθενών ρευμάτων. Από μια απλή οικιακή εγκατάσταση που περιλαμβάνει φωτισμό, πρίζες, συναγερμό, κεραία τηλεόρασης, τηλέφωνο, internet, ηλεκτρικό πίνακα και παροχή, έως ειδικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης και διασυνδεδεμένες εγκαταστάσεις smart building.

Εργασίες ανακαίνισης

Μηχανολογικές εγκαταστάσεις

Έχοντας εξειδικευμένα συνεργεία, μηχανολόγους, καθώς και τη μεγαλύτερη δραστηριότητα της εταιρείας μας σε αυτόν τον τομέα μπορούμε να κατασκευάσουμε εγκατάσταση ύδρευσης, αποχέτευσης, ζεστού νερού χρήσης, θέρμανσης και κλιματισμού στο ανακαινιζόμενο κτίριο με απόλυτα σωστό σχεδιασμό. Στόχος μας το ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα και η απροβλημάτιστη λειτουργία μακράς διαρκείας καθώς διαθέτουμε και ανεξάρτητο τμήμα συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού που θα εγκατασταθεί.

Αισθητικές παρεμβάσεις

Κουφώματα – σκίαστρα – τέντες

Με τη σιγουριά των εξαιρετικών συνεργατών μας στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου και τους αρχικούς μας σχεδιασμούς λειτουργικότητας και καλαισθησίας προσφέρουμε θερμική και ηχητική μόνωση στο χώρο, άψογο τελικό αποτέλεσμα και φινίρισμα χρησιμοποιώντας πάντα αλουμίνια των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Europa, Aloumil, Etem, Alouminco, Exalco, Shuco κ.α.

Εργασίες ανακαίνισης

Μονώσεις

Η κατασκευή των μονώσεων είναι σημαντική γιατί ελαχιστοποιεί το πρόβλημα των θερμογεφυρών και μειώνει αισθητά τις ενεργειακές απαιτήσεις σε θέρμανση και ψύξη.
Μάθετε περισσότερα για την ειδική υπηρεσία μονώσεων της εταιρείας μας

Έπιπλα κουζίνας

Σε συνεργασία με Ιταλικούς οίκους κατασκευής επίπλων κουζίνας αποδίδουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα λειτουργικότητας και αισθητικής για έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού.

Τελική παράδοση

Η παράδοση του χώρου γίνεται πάντα στο συμφωνημένο χρόνο χωρίς εκπλήξεις και φυσικά με όλες τις τελικές λεπτομέρειες χωρίς υπολειπόμενες εργασίες και μερεμέτια ως την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτό διασφαλίζεται με το γεγονός ότι τα συνεργεία μαι είναι ιδιόκτητα και όχι εξωτερικά.

Εργασίες ανακαίνισης -παράδοση

Τα εξωτερικά συνεργεία εξαιτίας της ανάληψης νέων έργων, δυσκολεύονται να επανέλθουν για να ολοκληρώσουν με αποτέλεσμα πολλές λεπτομέρειες να παραμένουν ατελείς και να μη διευθετούνται άμεσα.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να παραδώσει και επιπλωμένες έτοιμες λύσεις για απευθείας χρήση σε μισθώσεις (turn key solutions).

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα σας όπως την ονειρεύστε

Η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους που περνάμε πολλές ώρες της καθημερινότητας μας. Τόσο το μαγείρεμα, όσο και το φαγητό ή το καθάρισμα οδηγούν στην ανάγκη η κουζίνα να είναι όσο πιο λειτουργική γίνεται. Η ανακαίνιση μίας κουζίνας δεν βοηθάει μόνο την αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας.

Ανακαίνιση κουζίνας

Αποξήλωση, μελέτη & εγκατάσταση

Στην Poliservice με τους εξειδικευμένους μηχανικούς και τους έμπειρους τεχνίτες μας, μπορούμε να σας προφέρουμε την κουζίνα που ονειρεύεστε.

Κατασκευάζουμε εξ’ αρχής τα δίκτυα με τα καλύτερα υλικά και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ντουλάπια και πάγκους, ώστε να διαλέξουμε μαζί το στυλ κουζίνας που σας ταιριάζει.

Ανακαίνιση μπάνιου

Όμορφο & λειτουργικό μπάνιο

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους ενός σπιτιού. Ένα ζεστό ντους μπορεί να μας προσφέρει την αναζωογόνηση που χρειαζόμαστε και να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε το στρες στο τέλος της μέρας. Γι’ αυτό το μπάνιο δεν πρέπει να είναι μόνο λειτουργικό και ασφαλές αλλά και όμορφο, σύμφωνα με την προσωπική αισθητική του καθενός.

Ανακαίνιση μπάνιου

Αποξήλωση, σχεδιασμός & εγκατάσταση

Η Poliservice, με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις μπάνιου, μπορεί να σας προσφέρει ένα λειτουργικό μπάνιο που θα καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

• Αποξήλωση παλαιών ειδών υγιεινής

• Αποξήλωση πλακιδίων μπάνιου

• Αποξήλωση παλαιάς υδραυλικής και αποχετευτικής εγκατάστασης του μπάνιου

• Αποκομιδή μπαζών σε κατάλληλες σακούλες και μεταφορά στο πεζοδρόμιο

• Νέα υδραυλική εγκατάσταση για τις παροχές ζεστού και κρύου νερού

• Τοποθέτηση κεντρικού πίνακα υδροληψίας με αυτόνομα κολλεκτέρ

• Νέα αποχετευτική εγκατάσταση για το μπάνιο

• Νέο επίχρισμα, όπου απαιτείται λόγω αποξήλωσης παλαιών πλακιδίων

• Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοιχίων μπάνιου

• Χτίσιμο ντουζιέρας

• Τοποθέτηση ειδών υγιεινής και αξεσουάρ: σύνδεση απλής λεκάνης με καζανάκι, σύνδεση μπαταριών λουτρού και νιπτήρα, τοποθέτηση επίπλου μπάνιου και τοποθέτηση καθρέπτη.

*Δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση καμπίνας – κρύσταλα μπάνιου, καθώς και τα πλακίδια, τα είδη υγιεινής καθώς και τα υλικά τους (κόλλες, αρμοί)