Ανακαινίσεις σπιτιών

Σχεδιασμοί ανακαίνισης

Εργασίες ανακαίνισης

Εγκαταστάσεις ανακαίνισης

Αισθητικές παρεμβάσεις

Τελική παράδοση

Σχεδιασμοί ανακαίνισης

Σχεδιασμός και μελέτη της ανακαίνισης

Σχεδιάζουμε μαζί σας με βάση τη νέα χρήση της οικίας ή του καταστήματος, με φρέσκιες ιδέες και βάσει νέων αρχιτεκτονικών τάσεων προσφέροντας έναν νέο απόλυτα λειτουργικό και χρηστικό χώρο, βασιζόμενοι στις ανάγκες σας. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της Poliservice θα σας παραθέσει τις προτάσεις της και εσείς επιλέγοντας με το προσωπικό σας γούστο, θα απολαμβάνεται έναν ανακαινισμένο χώρο καλαίσθητο, σύγχρονο, λειτουργικό, άνετο, με πολύ μεγάλη ενεργειακή απόδοση και χαμηλά έξοδα σε λογαριασμούς ενέργειας.

Ανακαίνιση σπιτιού - σχεδιασμός

Αδειοδότηση – μελέτες – πιστοποιητικά αιτήσεις κ.λπ.

Αναλαμβάνουμε όλο το βάρος των γραφειοκρατικών ζητημάτων που θα προκύψουν για μια ανακαίνιση ή νέα κατασκευή καθώς μεριμνούμε για όλες τις υποθέσεις αδειών, αιτήσεων προς τους φορείς, συνάψεις συμβολαίων με παρόχους, ΔΕΚΟ, πολεοδομία κ.λπ.

Επίσης θα εκπονήσουμε όλες τις απαιτούμενες αρχιτεκτονικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές μελέτες καθώς και σχέδια και πιστοποιητικά. Έτσι εσείς θα έχετε μόνο τη χαρά της δημιουργίας και της επιλογής των διακοσμήσεων και του στιλ που θέλετε να έχει ο χώρος σας χωρίς να σας προβληματίζουν τα διαδικαστικά.

Εργασίες ανακαίνισης

Αποξηλώσεις

Η αρχή της ανακαίνισης είναι πάντα η αποξήλωση, ακούγεται σαν μια εύκολη διαδικασία αλλά για να γίνει σωστά απαιτείται εμπειρία και προσοχή. Πρέπει αρχικά να γίνουν οι καθαιρέσεις με ασφάλεια καθώς τα ακίνητα που ανακαινίζονται μπορεί να είναι πολύ παλαιά σε ηλικία και πολλές φορές με κρυφά στατικά προβλήματα.

Έπειτα πρέπει να γίνει η συλλογή, διακίνηση και διαχείριση των αποβλήτων (μπάζα, επικίνδυνα υλικά όπως ελενίτ, αμίαντος κ.α.) σε κάδους. Όλες οι διαδικασίες αποξηλώσεων γίνονται από τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας υπό συγκεκριμένες διαδικασίες ώστε να εξασφαλίζονται τα παραπάνω. Τα απόβλητα διαχειρίζονται από πιστοποιημένους συνεργάτες της εταιρείας μας.

Εργασίες ανακαίνισης

Δομικές παρεμβάσεις

Επόμενο βήμα της ανακαίνισης είναι όλες οι δομικές παρεμβάσεις που θα γίνουν στο ακίνητο ξεκινώντας από τυχόν δομικές ενισχύσεις που επιβάλλονται για την στατική επάρκεια της κατασκευής, την νέα τοιχοποιία βάση της νέας διαρρύθμισης, διακοσμητικές κατασκευές, γυψοσανίδες, ψευδοροφές, ανοίγματα και διαμορφώσεις δαπέδων. Κατασκευάζουμε με όλα τα δομικά υλικά - συμβατικά ή ξηράς δόμησης.

Δάπεδο

Οι επιστρώσεις των δαπέδων είναι πλέον μια δύσκολη επιλογή για τον ιδιοκτήτη καθώς τα υλικά, οι χρήσεις των χώρων, η αισθητική, η αντοχή και οι ιδιότητες που πρέπει να έχουν τα τελικά δάπεδα αποτελούν μια επιστήμη από μόνη της. Πως μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα στα τόσα υλικά, από πλακάκια, laminate, parkette, μάρμαρα, πατητή τσιμεντοκονία, pvc, βιομηχανικά, επιστρώσεις πολυουρεθάνης και ένα σωρό ακόμα υλικά και τεχνολογίες;

Με μεγάλη εμπειρία και στις βιομηχανικές κατασκευές καθώς και στα ειδικά θερμαινόμενα δάπεδα (ενδοδαπέδια θέρμανση) θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μία εμπεριστατωμένη καθοδήγηση ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Εγκαταστάσεις ανακαίνισης

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή της ηλεκτρολογικής σας εγκατάστασης ισχυρών και ασθενών ρευμάτων. Από μια απλή οικιακή εγκατάσταση που περιλαμβάνει φωτισμό, πρίζες, συναγερμό, κεραία τηλεόρασης, τηλέφωνο, internet, ηλεκτρικό πίνακα και παροχή, έως ειδικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης και διασυνδεδεμένες εγκαταστάσεις smart building.

Εργασίες ανακαίνισης

Μηχανολογικές εγκαταστάσεις

Έχοντας εξειδικευμένα συνεργεία, μηχανολόγους καθώς και τη μεγαλύτερη δραστηριότητα της εταιρείας μας σε αυτόν τον τομέα μπορούμε να κατασκευάσουμε εγκατάσταση ύδρευσης, αποχέτευσης, ζεστού νερού χρήσης, θέρμανση και κλιματισμό στο ανακαινιζόμενο κτίριο με απόλυτα σωστό σχεδιασμό. Στόχος μας το ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα και η απροβλημάτιστη λειτουργία μακράς διαρκείας καθώς διαθέτουμε και ανεξάρτητο τμήμα συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού που θα εγκατασταθεί.

Αισθητικές παρεμβάσεις

Κουφώματα – σκίαστρα – τέντες

Με τη σιγουριά των εξαιρετικών συνεργατών μας στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου και τους αρχικούς μας σχεδιασμούς λειτουργικότητας και καλαισθησίας προσφέρουμε θερμική και ηχητική μόνωση στο χώρο, άψογο τελικό αποτέλεσμα και φινίρισμα χρησιμοποιώντας πάντα αλουμίνια των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Europa, Aloumil, Etem, Alouminco, Exalco, Shuco κ.α.

Εργασίες ανακαίνισης

Μονώσεις

Η κατασκευή των μονώσεων είναι σημαντική γιατί ελαχιστοποιεί το πρόβλημα των θερμογεφυρών και μειώνει αισθητά τις ενεργειακές απαιτήσεις σε θέρμανση και ψύξη.
Μάθετε περισσότερα για την ειδική υπηρεσία μονώσεων της εταιρείας μας

Έπιπλα κουζίνας

Σε συνεργασία με Ιταλικούς οίκους κατασκευής επίπλων κουζίνας αποδίδουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα λειτουργικότητας και αισθητικής για έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού.

Τελική παράδοση

Η παράδοση του χώρου γίνεται πάντα στο συμφωνημένο χρόνο χωρίς εκπλήξεις και φυσικά με όλες τις τελικές λεπτομέρειες χωρίς υπολειπόμενες εργασίες και μερεμέτια ως την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτό μπορούμε και το εξασφαλίζουμε με το γεγονός ότι τα συνεργεία είναι υπάλληλοι της εταιρείας μας και όχι εξωτερικά συνεργεία.

Εργασίες ανακαίνισης -παράδοση

Τα εξωτερικά συνεργεία λόγο λήψεως νέων έργων, όποια εκκρεμότητα προκύψει από την κατασκευή μετά το πέρας των εργασιών τους, είναι δύσκολο να επανέλθουν για να ολοκληρώσουν με αποτέλεσμα πολλές λεπτομέρειες να παραμένουν ατελείς και να μη διευθετούνται άμεσα.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να παραδώσει και επιπλωμένες έτοιμες λύσεις για απευθείας χρήση σε μισθώσεις (turn key solutions).