Άρθρα

“Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα” Ξεκινάει το νέο Πρόγραμμα επιδότησης

Το νέο Πρόγραμμα ‘’Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα’’ επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες. 

(περισσότερα…)

Η Poliservice στην έκθεση Xenia 2022

Η παγκόσμια τάση για ενεργειακά αποδοτικά κτίρια, οδηγεί όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες στην αναζήτηση μη ενεργοβόρων τρόπων κλιματισμού, θέρμανσης του νερού και αερισμού – εξαερισμού του χώρου.

(περισσότερα…)

Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις

Το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και θα αφορά χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συστήματα ανάκτησης θερμότητας, εγκατάσταση «έξυπνων» ενεργειακών συστημάτων, αντικατάσταση κλιματιστικών και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. 

(περισσότερα…)

Σύγχρονα Συστήματα Θέρμανσης: Τρόπος Λειτουργίας & Πλεονεκτήματα

Ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά σπίτια είναι η επιλογή του κατάλληλου συστήματος θέρμανσης. Ευτυχώς, υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά, για να επιλέξουμε αυτό που είναι το κατάλληλο για εμάς.

(περισσότερα…)

TIPS εξοικονόμησης ενέργειας για τη θέρμανση του χώρου σας

Η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί ζητούμενο για όλο και περισσότερους πολίτες είτε αφορά τον προσωπικό είτε τον επαγγελματικό τους χώρο. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που μπορούμε να εξοικονομήσουμε, αλλά και η περιβαλλοντική μας συνείδηση, που μας υπαγορεύει την εύρεση λύσεων πιο φιλικών προς το περιβάλλον.

(περισσότερα…)

Μηχανικός αερισμός, ένα σύστημα πιο επίκαιρο από ποτέ

Στις μέρες μας, στην εποχή του κορονοϊού, η υγιεινή του αέρα του χώρου μας έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Ο φυσικός αερισμός μέσω των παραθύρων μπορεί να αποτελεί μια λύση, αλλά έχει σημαντικά μειονεκτήματα, όπως είναι η σπατάλη ενέργειας κατά την διάρκεια των χειμερινών και καλοκαιρινών μηνών, η είσοδος αέρα με πιθανούς ρύπους και η αύξηση του θορύβου.

(περισσότερα…)