Εγκαταστάσεις

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατάσταση κλιματιστικών

Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων

Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Εγκατάσταση ηλιοθερμικών συστημάτων για θέρμανση ή/και ζεστό νερό χρήσης

Μηχανικός αερισμός - εξαερισμός

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Δίκτυα πυρόσβεσης

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατάσταση επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή αντικατάσταση του επίτοιχου λέβητα σας, με τεχνίτες εκπαιδευμένους στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής επίτοιχων λεβήτων παγκοσμίως. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά σύνδεσης και παραδίδουμε την εγκατάσταση εν λειτουργεία, χωρίς να χρειάζεται άλλο συνεργείο για το ξεκίνημα της συσκευής ή για την παροχή ρεύματος στην συσκευή αν δεν υπάρχει διαθέσιμη.

Στην Poliservice αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες και τα στάδια εγκατάστασης φυσικού αερίου για αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση στον χώρο σας.

Μερικές από τις εταιρείες που έχουμε παρακολουθήσει σεμινάρια για τα προϊόντα τους είναι: Vailant, Wolf, Unical, Immergas, Baxi, Neva. Radiant, Buderus, Lamborghini, Riello, Rapido, Ferroli, Chappee, Ariston, Sime, Viessmann και άλλους.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατάσταση γραμμών φυσικού αερίου

Η εγκατάσταση γραμμής αερίου γίνεται πάντα με τους ισχύοντες κανόνες της Ε.Δ.Α. Αττικής και τα καλύτερα υλικά. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την αίτηση για λογαριασμό σας στην Ε.Δ.Α. Αττικής και φυσικά όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την παροχή αερίου στην εγκατάσταση σας (μηχανολογική μελέτη, πιστοποιητικά κ.λπ.)

Εγκατάσταση κλιματιστικών

Η σωστή τοποθέτηση ενός κλιματιστικού είναι πολύ σημαντική για την σωστή απόδοση και την απρόσκοπτη λειτουργία του. Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτό αφορά και την κατάλληλη επιλογή θέσης της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας ώστε να έχετε αποδοτικότερο κλιματισμό σε σχέση με το κόστος ενέργειας.

Εγκατάσταση κλιματιστικού

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε η εγκατάσταση των κλιματιστικών να γίνεται με αξιόπιστο τρόπο και να αποφεύγονται συνήθη σφάλματα όπως διαρροές και παγοφραγμοί. Οι ψυκτικοί μας ενημερώνονται συνεχώς για τις καινούργιες τεχνολογίες και τα νέα οικολογικά ψυκτικά μέσα από τις ακαδημίες των κατασκευαστικών εταιριών όπως η LG, Inventor, Daikin, Mitsubitsi, Midea και άλλες.

Εγκαθιστούμε κλιματιστικά όλων των εταιρειών με απόλυτη σοβαρότητα και ευθύνη της εργασίας που πραγματοποιούμε με ξεκάθαρες χρεώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε θέλετε την τοποθέτηση συσκευής σε υπάρχουσα προεγκατάσταση είτε μία εξ ολοκλήρου καινούργια εγκατάσταση κλιματιστικού.

Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή στη χώρα μας για την θέρμανση ζεστού νερού χρήσης και προσφέρουν οικονομία ρεύματος και ζεστό νερό χωρίς καθυστερήσεις.

Η πολυετής πείρα μας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και ο εξοπλισμός μας καθιστά τα συνεργεία μας μια σίγουρη λύση για την τοποθέτηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα. Η υπηρεσία μας είναι πλήρης, παρέχοντας σας μία σωστή εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα που καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για την σωστή του λειτουργία όπως:

 • Σωστή επιλογή προσανατολισμού
 • Σωστή κλίση και αποφυγή σκίασης του ηλιακού συλλέκτη
 • Έλεγχο πίεσης του δικτύου ύδρευσης
 • Εγκατάσταση φίλτρου αλάτων
 • Μονώσεις σωληνώσεων και λοιπές τεχνικές εργασίες

Με ξεκάθαρες χρεώσεις και σωστά υλικά γνωρίζεται από πριν και πόσο θα σας κοστίσει η εγκατάσταση αλλά έχετε και τη σιγουριά πως η νέα σας συσκευή θα δουλεύει απροβλημάτιστα κάτω από τον Ελληνικό ήλιο.

Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

Η εταιρεία μας είναι κοντά σας και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης για οποιαδήποτε δυσλειτουργία προκύψει και για τον έλεγχο ή το service που είναι απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία και την υγιεινή του νερού που καταναλώνετε. Με τη χρήση νέων τεχνολογιών διάγνωσης προβλημάτων, μεγάλο αριθμό τεχνικών και τηλεφωνικό κέντρο άμεσης εξυπηρέτησης είμαστε σε θέση να διευθετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε θέμα παρουσιαστεί.

Εγκαθιστούμε ηλιακούς θερμοσίφωνες από όλες τις εταιρείες: Ηλιοακμή, Nobel, Calpak, Maltezos, Skyland, Solarstar, Master, Sonne, Advance, Assos κ.α.

Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι μηχανήματα που σχεδιάζονται για να μεταφέρουν ενέργεια από το εξωτερικό περιβάλλον στον εσωτερικό χώρο μίας κατοικίας ζεσταίνοντας τον αέρα ή το νερό θέρμανσης που καταλήγει σε αυτή. Η λειτουργία τους βασίζεται στον ψυκτικό κύκλο χρησιμοποιώντας τις ίδιες αρχές που εφαρμόζονται σε ψυγεία ή κλιματιστικά μηχανήματα αλλά με πολύ μεγαλύτερη απόδοση.

Αντλούν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς τους από το περιβάλλον και για αυτό είναι δημοφιλής στη χρήση τους σε χώρες με εύκρατο μεσογειακό κλίμα όπως η Ελλάδα, όπου λειτουργούν με μεγαλύτερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος.

Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Ο τρόπος εγκατάστασης μιας αντλίας θερμότητας παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για την συνολική απόδοση της σε ένα σύστημα θέρμανσης χώρου ή ζεστού νερού χρήσης.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε την Poliservice για την απαιτητική εγκατάσταση ενός τόσο ακριβού αλλά και πολύπλοκου μηχανήματος καθώς με συνεχή εκμάθηση από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο και φυσικά με την μηχανολογική μελέτη που κάνουμε πριν από κάθε εγκατάσταση, επιτυγχάνουμε τις καλύτερες αποδόσεις.

Παρακολουθήσαμε σεμινάρια και ενημερωνόμαστε συνεχώς από εταιρείες του είδους όπως Ariston, Nibe, Vailant, Daikin, Panasonic, Climaveneta, Toshiba, Mitsubishi, Hitachi, Inventor, Carrier, LG και άλλες.

Καλέστε μας ή επισκεφθείτε την έκθεση μας, ώστε σύμβουλος μηχανικός της εταιρείας μας, να σας ενημερώσει αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας, τα είδη και την πλάνο της εγκατάστασης αντλίας θερμότητας που ταιριάζει στο κτίριο σας.

Εγκατάσταση ηλιοθερμικών συστημάτων για θέρμανση και / ή ζεστό νερό χρήσης

Τα ηλιοθερμικά συστήματα μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε χρήσιμη θερμική ενέργεια για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών όπως ζεστό νερό και θέρμανση.

Λειτουργούν συλλέγοντας την ηλιακή ενέργεια σε ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απόδοσης και αποθηκεύοντας την σε ειδικά δοχεία ενέργειας. Η θερμική ενέργεια συλλέγεται μέσω της κυκλοφορίας διαλύματος νερού – γλυκόλης με αντλία που ελέγχεται από ηλεκτρονική κεντρική μονάδα.

Ξεκινώντας από την μελέτη του συστήματος και έχοντας εγκαταστήσει μια πληθώρα επαγγελματικών και οικιακών ηλιοθερμικών εγκαταστάσεων, μπορούμε να επιτυγχάνουμε την τέλεια λειτουργία και τη σωστή απόδοση οποιασδήποτε εφαρμογής, από ένα μικρό οικιακό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας για ζεστό νερό χρήσης ή οικιακή θέρμανση, έως και πολύ μεγάλα συστήματα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων με μεγάλες απαιτήσεις.

Ηλιοθέρμικο σύστημα

Η εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων λόγω της καθαρής ενέργειας που αποδίδουν μπορούν να επιδοτηθούν με αναπτυξιακά προγράμματα καθώς και το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον.

Η Poliservice εγγυάται την σωστή εγκατάσταση των συστημάτων στο χώρο σας που είναι καθοριστικής σημασίας για τη λειτουργία και την απόδοσή τους παρέχοντας σας γραπτή εγγύηση δέκα ετών.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση μας για να δείτε από κοντά μία πρότυπη ηλιοθερμική εγκατάσταση και να μιλήσετε με τον μηχανικό μας ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πλάνο εγκατάστασης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μηχανικός αερισμός - εξαερισμός

Τα συστήματα μηχανικού αερισμού είναι σε θέση να αλλάξουν δραστικά την ποιότητα του αέρα στο χώρο σας. Βασική τους λειτουργία είναι να διασφαλίζουν το μόνιμο αερισμό του χώρου και με βάση τον εναλλάκτη υψηλής απόδοσης που έχουν, να χρησιμοποιούν την ενέργεια του χρησιμοποιημένου αέρα που απορρίπτεται από το κτίριο στο περιβάλλον, μεταφέροντας την στο φρέσκο αέρα που εισέρχεται αντίστοιχα από το περιβάλλον στο κτίριο.

Μπορούν να εγκατασταθούν σε αστικά κτίρια, γραφεία και κατοικίες και είναι συνήθως η πιο αποτελεσματική λύση ανανέωσης του αέρα ειδικά σε νέα κτίρια που κατασκευάζονται πλέον βάση κανονισμών Κ.Εν.Α.Κ με καλή μόνωση και υψηλή αεροστεγανότητα.

Η μονάδα εξαερισμού εγκαθίσταται συνήθως στη στέγη τροφοδοτώντας τον εσωτερικό χώρο με φρέσκο αέρα μέσω αεραγωγών. Ο αέρας φιλτράρεται για να παράγει ένα πιο υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από σκόνη, οσμές και επιβλαβή αιωρούμενα σωματίδια.

Εμείς αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος μηχανικού αερισμού στο χώρο σας εξατομικευμένο στις δικές σας ανάγκες με καθαρό και υγιεινό αερισμό όλων των χώρων του κτιρίου. Οι μονάδες αερισμού που εγκαθιστούμε έχουν τη δυνατότητα χειρισμού και μετρήσεων της ενεργειακής ανάκτησης και της ποιότητας του αέρα καθώς και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και απεικόνισης μετρήσεων από έξυπνες συσκευές.

Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί για τη μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων αυτών από οργανισμούς όπως το Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ). Η εκπαίδευση αυτή είναι πολύ σημαντική καθώς η σωστή υλοποίηση τέτοιων εγκαταστάσεων παίζει σπουδαίο ρόλο και κρίνεται στις λεπτομέρειες και τις γνώσεις των ανθρώπων που τις πραγματοποιούν.

Επισκεφθείτε την έκθεση μας ώστε να δείτε από κοντά ένα ζωντανό σύστημα μηχανικού αερισμού και να αναπνεύσετε την ποιότητα του αέρα που έχουμε στον χώρο εργασίας μας. Σύμβουλος μηχανικός θα σας καθοδηγήσει για τη σωστή επιλογή μια τέτοια εγκατάστασης που θα ταιριάζει στη χρήση του χώρου σας.

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Η ενδοδαπέδια θέρμανση τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και μεγαλύτερη εφαρμογή σε σπίτια και κατοικίες που αναζητούν μία εναλλακτική ενεργειακή λύση. Σε ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης το δάπεδο λειτουργεί ως θερμαντικό σώμα αποδίδοντας θέρμανση του χώρου χωρίς την ανάγκη σωμάτων καλοριφέρ.

Κατασκευάζεται με τη διάστρωση σωληνώσεων κάτω από το δάπεδο οι οποίες καλύπτονται από ειδικό θερμομπετόν και μόνωση ώστε η εγκατάσταση να λειτουργεί εκλύοντας θερμότητα από το δάπεδο προς τα πάνω.

Η ενεργειακή λύση ενδοδαπέδιας θέρμανσης παρουσιάζει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως:

 • Ομοιόμορφη θέρμανση του χώρου κατοικίας χωρίς ψυχρά σημεία και μικρότερες απώλειες θερμότητας
 • Χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα λόγω εξοικονόμησης ενέργειας και αποδοτικότερης λειτουργίας
 • Πιο υγιεινό περιβάλλον καθώς η λειτουργία της εγκατάστασης δεν ξηραίνει τον αέρα του χώρου διατηρώντας τη φυσική του υγρασία ενώ αποφεύγεται και η μεταφορά μικροβίων καθώς δεν παρατηρούνται ρεύματα αέρα
 • Εξοικονόμηση χώρου και άνεση στην εσωτερική διαρρύθμιση καθώς δεν υπάρχει η ανάγκη τοποθέτησης καλοριφέρ ή άλλων σωμάτων που δεσμεύουν χώρο σε τοίχους και άλλα μέρη της κατοικίας
 • Ηχομόνωση λόγω της τοποθέτησης του θερμομπετού

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Η ενδοδαπέδια θέρμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με υδραυλική είτε με ηλεκτρική εγκατάσταση. Στην πρώτη περίπτωση η θέρμανση του δαπέδου επιτυγχάνεται με θερμαινόμενους σωλήνες στους οποίους κυκλοφορεί ζεστό νερό, ενώ στη δεύτερη από θερμικά καλώδια που θερμαίνονται ηλεκτρικά μέσα στη πλάκα του θερμομπετού.

Η Poliservice σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης αναλαμβάνοντας:

 • Την ανάλυση του χώρου σας και τη μελέτη των κυκλωμάτων
 • Την υλοποίηση της πλήρους εγκατάστασης και των απαραίτητων μηχανισμών λειτουργίας από εξειδικευμένο προσωπικό
 • Την εκκίνηση του συστήματος και τον έλεγχο καλής λειτουργίας του

Θα παραλάβετε ένα πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο σύστημα θέρμανσης με γραπτή εγγύηση 50 ετών, ενώ η εταιρεία μας παραμένει πάντα δίπλα σας με υπηρεσίες συντήρησης και για οποιοδήποτε θέμα χρειαστείτε στο μέλλον.

Επισκεφθείτε μας και δείτε από κοντά ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης – δροσισμού στην έκθεσή μας που λειτουργεί με υβριδικό σύστημα αντλίας θερμότητας και λέβητα συμπύκνωσης αέριου. Ειδικός μηχανικός της εταιρείας θα σας ενημερώσει για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας τέτοιας εγκατάστασης στο χώρο σας.

Δίκτυα πυρόσβεσης

Η Poliservice αναλαμβάνει την εγκατάσταση δικτύων πυρόσβεσης σε κατοικίες, γκαράζ, γραφεία, πολυκαταστήματα, εργοστάσια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία.

Πραγματοποιούμε μελέτη και σχεδίαση του συστήματος ειδικά για τις απαιτήσεις του χώρου σας ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία από τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή την έγκαιρη κατάσβεση σε περίπτωση συμβάντος.

Η μελέτη καθώς και η εγκατάσταση γίνεται από έμπειρο προσωπικό πάντα με βάση τις ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, τους κανονισμούς πυροπροστασίας και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και εκτελούμε εργασίες που εγγυούνται ένα αξιόπιστο και μακροχρόνιο ποιοτικό αποτέλεσμα στην εγκατάστασή σας.

Εγκατάσταση δικτύου πυρόσβεσης

Γνωρίζετε ότι

Εάν όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας αναβαθμίζονταν σε νέες μεθόδους, θα υπήρχε άμεση μείωση των επιπτώσεων τους στον πλανήτη λόγω της μείωσης των αερίων του θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον 80%.

Αρκεί μόνο να φανταστούμε, ότι στο παρελθόν οι περισσότερες ενεργειακές εγκαταστάσεις γίνονταν χωρίς προηγούμενη μελέτη και σίγουρα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό το πληρώνουμε σήμερα διπλά. Αφενός με τα καύσιμα που ολοένα και ακριβαίνουν και αφετέρου, με την τεράστια ζημιά που προκαλούμε στον πλανήτη, εξαιτίας των μεγάλων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (Co2).

Επισκευθείτε το διαδικτυακό μας κατάστημα για προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού στις σε ανταγωνιστικές τιμές.

μεταφορά στο abaxtherm.gr