Εγκαταστάσεις

Εγκατάσταση επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου – υγραερίου

Εγκατάσταση λεβητοστάσιων με καυστήρες πετρελαίου – φυσικού αερίου

Εγκατάσταση γραμμών φυσικού αερίου

Εγκατάσταση κλιματιστικών

Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων

Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Εγκατάσταση ηλιοθερμικών συστημάτων για θέρμανση και / ή ζεστό νερό χρήσης

Εγκατάσταση λεβήτων και καυστήρων βιομάζας και πέλλετ

Εγκατάσταση επίτοιχων λεβήτων φυσικού αερίου – υγραερίου

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή αντικατάσταση του επίτοιχου λέβητα σας, με τεχνίτες εκπαιδευμένους στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής επίτοιχων λεβήτων παγκοσμίως. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά σύνδεσης και παραδίδουμε την εγκατάσταση εν λειτουργεία χωρίς να χρειάζεται άλλο συνεργείο για το ξεκίνημα της συσκευής ή για παροχέτευση ρεύματος στην συσκευή αν δεν υπάρχει διαθέσιμη.

Μερικές από τις εταιρείες που έχουμε παρακολουθήσει σεμινάρια για τα προϊόντα τους είναι : VAILANT, WOLF, UNICAL, IMMERGAS, BAXI, NEVA, RADIANT, BUDERUS , Lamborghini, RIELLO, RAPIDO, FERROLI, CHAPPEE, ARISTON, SIME, VIESSMANN και άλλους.

Εγκατάσταση λεβητοστάσιων με καυστήρες πετρελαίου - φυσικού αερίου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση του λεβητοστασίου σας, ξεκινώντας από την μελέτη του συστήματος ,την υδραυλική εγκατάσταση , την ρύθμιση του καυστήρα και την κατασκευή του συστήματος αυτονομίας χωρίς εξωτερικά συνεργεία όλα με δικούς μας απόλυτα εξειδικευμένους τεχνίτες, υπό την επίβλεψη του μηχανολόγου.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο κατασκευής λεβήτων και καυστήρων παρακολουθώντας συνεχώς τα νέα εξελιγμένα προϊόντα τους. Μερικοί από αυτούς είναι: ΒΕΝΤΟΝE, BALTUR, BUDERUS, GIERSCH, Lamborghini, Ecoflam, RIELLO, RAPIDO, FERROLI, CHAPPEE, JOANNES, ELCO, WEISHAUPT, VAILANT, WOLF, UNICAL, IMMERGAS , BAXI, NEVA, RADIANT, VIESSMANN και άλλους.

Εγκατάσταση γραμμών φυσικού αερίου

Η εγκατάσταση γραμμής αερίου γίνεται πάντα με τους ισχύοντες κανόνες της Ε.Δ.Α. Αττικής και τα καλύτερα υλικά. Επίσης αναλαμβάνουμε και την αίτηση για λογαριασμό σας στην Ε.Δ.Α. Αττικής και φυσικά όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την παροχή αερίου στην εγκατάσταση σας.(μηχανολογική μελέτη, πιστοποιητικά, κλπ.)

Εγκατάσταση κλιματιστικών

Εγκαθιστούμε κλιματιστικά όλων των εταιρειών με απόλυτη σοβαρότητα και ευθύνη της εργασίας που πραγματοποιούμε με ξεκάθαρες χρεώσεις. Οι ψυκτικοί μας είναι σε θέση να εγκαταστήσουν τις συσκευές με υπάρχουσα προεγκατάσταση ή να κάνουν μια εξ ολοκλήρου καινούργια εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.

Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων

Η πολυετή πείρα μας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας και ο εξοπλισμός μας καθιστά τα συνεργεία μας μια σίγουρη λύση για την τοποθέτηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.

Με ξεκάθαρες χρεώσεις και σωστά υλικά γνωρίζεται από πριν και πόσο θα σας κοστίσει η εγκατάσταση αλλά έχετε και τη σιγουριά πως η νέα σας συσκευή θα δουλεύει απροβλημάτιστα κάτω από τον Ελληνικό ήλιο.

Εγκαθιστούμε ηλιακούς θερμοσίφωνες από όλες τις εταιρείες: ΗΛΙΟΑΚΜΗ, NOBEL, CALPAK, MALTEZOS, SKYLAND, SOLARSTAR, MASTER, SONNE, ADVANCE, ASSOS και άλλους.

Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας

Στην απαιτητική εγκατάσταση ενός τόσο ακριβού αλλά και πολύπλοκου μηχανήματος, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε.

Με συνεχή εκμάθηση από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο και φυσικά με την μηχανολογική μελέτη που κάνουμε πριν από κάθε εγκατάσταση, επιτυγχάνουμε τις καλύτερες αποδόσεις. Ο τρόπος εγκατάστασης μιας αντλίας θερμότητας παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για την συνολική απόδοση της σε ένα σύστημα θέρμανσης χώρου ή ζεστού νερού χρήσης.

Παρακολουθήσαμε σεμινάρια και ενημερονώμαστε συνεχώς από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους: NIBE, VAILANT, DAIKIN, PANASONIC, CLIMAVENETA, TOSHIBA, MITSUBISHI, HITACHI, GREE, INVENTOR, CARRIER,LG και άλλες.

Εγκατάσταση ηλιοθερμικών συστημάτων για θέρμανση και / ή ζεστό νερό χρήσης

Ξεκινώντας από την μελέτη του συστήματος και έχοντας μια πληθώρα επαγγελματικών και οικιακών ηλιοθερμικών εγκαταστάσεων, μπορούμε να εγγυηθούμε την τέλεια λειτουργεία και σωστή απόδοση οποιασδήποτε εφαρμογής από ένα μικρό οικιακό σύστημα βεβιασμένης κυκλοφορίας, έως και πολύ μεγάλα συστήματα ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων με μεγάλες απαιτήσεις.

Εγκατάσταση λεβήτων και καυστήρων βιομάζας και πέλλετ

Η συνεχής εκπαίδευσή μας στα συστήματα πέλλετ που πωλούνται στην χώρα μας και μια πληθώρα εγκαταστάσεων που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει, μας έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιούμε απροβλημάτιστα κάθε ρύθμιση καύσης στερεών καυσίμων.

Έχουμε συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση από τις εξής εταιρείες: FERROLI, ALPHA PELLET, NOFERT, MAVIL, THERMOSTAHL, PELLTECH, SATURN, KITURAMI

Επισκευθείτε το διαδικτυακό μας κατάστημα abaxtherm.gr και βρείτε προϊόντα θέρμανσης και κλιματισμού στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

μεταφορά στο abaxtherm.gr

Γνωρίζετε ότι;

Εάν όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας αναβαθμίζονταν με νέες μεθόδους θα υπήρχε άμεση μείωση επιπτώσεων και κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη λόγω μείωσης των αερίων του θερμοκηπίου κατά τουλάχιστον 80%;

Αρκεί μόνο να φανταστούμε ότι στο παρελθόν οι περισσότερες ενεργειακές εγκαταστάσεις γίνονταν χωρίς προηγούμενη μελέτη και σίγουρα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό το πληρώνουμε σήμερα διπλά, και οικονομικά καθώς τα καύσιμα ολοένα και ακριβαίνουν αλλά και με την τεράστια ζημιά που προκαλούμε στον πλανήτη λόγω πολύ μεγαλύτερων εκπομπών Co2.

Το όραμά μας

Όραμα της POLISERVICE είναι μέσω της συμβουλευτικής και των υπηρεσιών της, οι πελάτες της να απολαμβάνουν άνεση ,οικονομική διαφορά στη κατανάλωση ενέργειας και να χαίρονται για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τους στο περιβάλλον.

Έτσι όσο περισσότερες εγκαταστάσεις μελετάμε πάντα με γνώμονα την ελάχιστη κατανάλωση φυσικών ή τεχνιτών πόρων, (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, βιοκαύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) αλλά και την άνεση που θα προσφέρουμε σε μια οικογένεια ή την πλήρη ανάγκη ενός επαγγελματικού χώρου, τόσο περισσότερο συμβάλουμε στην μείωση σοβαρών επιπτώσεων στο ήδη βεβαρημένο περιβάλλον μας.

Πιστοποιημένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη των νέων προϊόντων λαμβάνοντας μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια κατασκευαστών διατηρώντας έτσι το επίπεδο των γνώσεων πάντα υψηλό.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε κάθε είδους έργο μικρό ή μεγάλο είναι αυτός που διασφαλίζει το αποτέλεσμα. Ξεκινώντας με σοβαρή μελέτη και μέτρηση αναγκών της εγκατάστασης και τελειώνοντας με πιστή μεταφορά της στην πραγματικότητα

Ετοιμοπαράδοτες λύσεις

Έχουμε τους απαραίτητους ειδικευμένους τεχνίτες και την τεχνογνωσία. Έτσι αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την εγκατάσταση με ολική ανάληψη της ευθύνης του αποτελέσματος

Άμεση εξυπηρέτηση

Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα λειτουργίας οποιασδήποτε εγκατάστασης προσπαθούμε να έχουμε την συντομότερη αντίδραση σε οποιαδήποτε βλάβη ή άλλο πρόβλημα προκείψει