Φωτοβολταϊκά

Φωτοβολταϊκά

Η Poliservice αποτελεί μία εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα τον φωτοβολταϊκών συστημάτων. Τα τελευταία χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εγκατάστασης φωτοβολταϊκών τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και την αξιοποίηση των πράσινων μορφών ενέργειας μελετάμε, σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε κάθε είδους φωτοβολταϊκά συστήματα (αυτόνομα φωτοβολταϊκά, net metering, φωτοβολταϊκά συστήματα δικτύου μικρής ισχύος για σύνδεση σε πρίζα κ.λ.π).

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους και καταρτισμένους Μηχανολόγους Μηχανικούς εξειδικευμένους στα φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς επίσης και συνεργεία άρτια καταρτισμένα στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε όλα τις φάσεις της εγκατάστασης από το στάδιο της προμελέτης, της έκδοσης των αδειών και των μελετών μέχρι το στάδιο της τελικής τοποθέτησης.

Φωτοβολταϊκά συστήματα με την Poliservice

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι μία τεχνολογία της νέας εποχής που συνεχώς κερδίζει έδαφος. Η ηλιακή ενέργεια, ειδικά στη χώρα μας, αποτελεί έναν ανεξάντλητο ενεργειακό πόρο. Η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας μέσω των βολταϊκών μπορεί να παρέχει ανεξαρτησία και ασφάλεια σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει

  • Την εκτέλεση έργων φωτοβολταϊκών συστημάτων και την παράδοση τους έτοιμων για χρήση καλύπτοντας την προμελέτη, τη διαδικασία αδειοδότησης αλλά και την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού
  • Τη συντήρηση των φωτοβολταϊκών σταθμών

Πρόγραμμα Net Metering

Το Net Metering είναι ένα πρόγραμμα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων για την κάλυψη ιδίων αναγκών από καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, με εφαρμογή ενεργειακού συμψηφισμού.

Στην υπηρεσία Net Metering η χρέωση του καταναλωτή αφορά στη διαφορά μεταξύ καταναλισκόμενης και παραγόμενης ενέργειας σε μία ορισμένη χρονική περίοδο.

Κάθε σπίτι ή επιχείρηση που ηλεκτροδοτείται, μπορεί να εγκαταστήσει ένα φωτοβολταϊκό σύστημα και να συμψηφίζει την ετήσια κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος με την ενέργεια που παρήγαγε το φωτοβολταϊκό. Έτσι, στο τέλος κάθε έτους ο καταναλωτής χρεώνεται από τη ΔΕΗ μόνο για την κατανάλωσης που υπερβαίνει την παραγωγή του, εξοικονομώντας ένα μεγάλο τμήμα του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος.

Γνωρίζετε ότι

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα προσφέρουν μηδενική ρύπανση, λειτουργούν αθόρυβα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής (περισσότερο από 30 χρόνια). Επίσης, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, ενώ μπορούν και να επεκταθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού.

Ο χρόνος απόσβεσης του κόστους εγκατάστασης ενός φωτοβολταϊκού συστήματος κυμαίνεται από 5 έως 7 έτη και μετά η ενέργεια που παράγεται από το φωτοβολταϊκό δεν έχει κανένα απολύτως κόστος.

Επισκευθείτε το διαδικτυακό μας κατάστημα για φωτοβολταϊκά είδη σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δείτε περισσότερα