Η Poliservice στην έκθεση Xenia 2022

Επισκεφθείτε μας στην έκθεση Xenia 2022, στις 26-28 Νοεμβρίου, για να γνωρίσετε τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις της εταιρείας μας.

Η Poliservice στην έκθεση Xenia 2022

Η παγκόσμια τάση για ενεργειακά αποδοτικά κτίρια, οδηγεί όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες στην αναζήτηση μη ενεργοβόρων τρόπων κλιματισμού, θέρμανσης του νερού και αερισμού – εξαερισμού του χώρου.

Επισκεφθείτε μας στην έκθεση Xenia 2022, στις 26-28 Νοεμβρίου, για να γνωρίσετε τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις της εταιρείας μας. Με μεγάλο αριθμό ποιοτικών ενεργειακών αναβαθμίσεων κτιρίων, προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους φιλοξενούμενους, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα κόστη λειτουργίας της εκάστοτε τουριστικής επιχείρησης. 

Από τα ηλιοθερμικά συστήματα ζεστού νερού, τον μηχανικό αερισμό – εξαερισμό με ανάκτηση ενέργειας, τα φωτοβολταϊκά συστήματα και άλλες λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης, στην Poliservice φροντίζουμε για την υλοποίηση εξατομικευμένων λύσεων με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Θα μας βρείτε!

Hall 2 – E19