Συντήρηση – Service

Συντήρηση – Service επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου – υγραερίου

Συντήρηση – Service καυστήρα φυσικού αερίου και καθαρισμός λέβητα

Συντήρηση – Service λεβητοστασίου – μηχανοστασίου

Συντήρηση – Service καυστήρα πετρελαίου και καθαρισμός λέβητα.

Συντήρηση – Service καυστήρα πέλλετ

Συντήρηση – Service ηλιακού θερμοσίφωνα

Συντήρηση – service κλιματιστικού (air condition)

Συντήρηση - Service επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου - υγραερίου

Σε ένα επίτοιχο λέβητα φυσικού αερίου – υγραερίου η συντήρηση είναι απόλυτα απαραίτητη λόγω της κατασκευής του. Είναι ένα μηχάνημα υψηλής απόδοσης και ένα πλήρες λεβητοστάσιο σε μια πολύ μικρή κατασκευή αυτό το καθιστά πιο ευαίσθητο σε συσσώρευση ακαθαρσιών από τον αέρα καύσης και το καύσιμο που χρησιμοποιεί. Επίσης το δοχείο διαστολής που διαθέτει είναι μικρό σε χωρητικότητα οπότε χρειάζεται και πιο συχνή επιτήρηση και συμπλήρωση με αέρα ή άζωτο.

Ορισμένες από τις μάρκες επίτοιχων λεβήτων που αναλαμβάνουμε είναι: VAILANT, WOLF, UNICAL, IMMERGAS, BAXI, NEVA, RADIANT, BUDERUS, Lamborghini, RIELLO, RAPIDO, FERROLI, VIESSMANN, CHAPPEE, ARISTON, SIME και άλλους.

Συντήρηση - Service καυστήρα φυσικού αερίου και καθαρισμός λέβητα

Εφόσον έχετε επιλέξει το φυσικό αέριο σαν καθαρότερο και οικονομικότερο καύσιμο είναι πολύ σημαντικό να λειτουργεί σωστά το σύστημα σας. Οπότε η συντήρηση πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο, καθώς και ο έλεγχος στεγανότητας της γραμμής αερίου κάθε 4 χρόνια βάση νομοθεσίας.

Στη συντήρηση περιλαμβάνονται οι εργασίες καθαρισμού των μερών του καυστήρα και του λέβητα(σπινθηριστές, ιονιστής, διασκορπιστής, θάλαμος καύσης κλπ.), επίσης γίνεται ρύθμιση αναλογίας ΑΕΡΑ – ΚΑΥΣΙΜΟΥ με την καθοδήγηση ηλεκτρονικού αναλυτή καυσαερίων καθώς και η ρύθμιση της βαλβίδας αερίου για την επίτευξη σωστού φορτίου ενέργειας στον λέβητα.

Ορισμένες από τις μάρκες καυστήρων που αναλαμβάνουμε είναι: ΒΕΝΤΟΝE, BALTUR, BUDERUS, GIERSCH, Lamborghini, Ecoflam, RIELLO, MAN, FERROLI, CHAPPEE, JOANNES, ELCO, WEISHAUPT, VIESSMANN και άλλους.

Συντήρηση - Service λεβητοστασίου - μηχανοστασίου

Σημαντικό είναι επίσης να μην ξεχνάμε την συντήρηση των άλλων εξαρτημάτων – μηχανημάτων του λεβητοστασίου.

Τα πιο σημαντικά εξαρτήματα που χρειάζονται συντήρηση είναι:

  • Το δοχείο διαστολής (κόκκινη φούσκα), αυτό είναι απαραίτητο για να μην αυξάνεται η πίεση στο κλειστό κύκλωμα.(όταν το νερό θερμαίνεται ο όγκος του μεγαλώνει, αν αυτή την αύξηση όγκου δεν την αποσβέσουμε τότε η πίεση στο κύκλωμα θα αυξηθεί, το δοχείο διαστολής έχει μέσα του μία ‘’σαμπρέλα’’ που συγκοινωνεί με το νερό της εγκατάστασης και εξωτερικά περιβάλλεται από πεπιεσμένο αέρα. Όταν ο αέρας χαθεί αυτή γεμίζει με νερό και σταματάει να λειτουργεί.)
  • Ο αυτόματος πλήρωσης , είναι το εξάρτημα που συμπληρώνει νερό στο κλειστό κύκλωμα όταν κάνουμε εξαέρωση στα σώματα ή υπάρχει κάπου διαφυγή νερού στο κύκλωμα.
  • Εξαεριστικά δικτύου, αφαιρούν τον εγκλωβισμένο αέρα από το δίκτυο.
  • Ανόδια –καθόδια, προστατεύουν το κύκλωμα από την διάβρωση.

Συντήρηση - Service καυστήρα πετρελαίου και καθαρισμός λέβητα

Η συντήρηση του καυστήρα πετρελαίου είναι απόλυτα αναγκαία όχι μόνο για την σωστή λειτουργεία του που προσφέρει μακροζωία, αλλά και για οικονομικότερη λειτουργεία λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου.

Αυτό επιτυγχάνεται με την απόλυτη ρύθμιση της αναλογίας του λόγου ΑΕΡΑ-ΚΑΥΣΙΜΟΥ εκ νέου μετά τον καθαρισμό την ρύθμιση ή και την αλλαγή των βασικών μερών του συστήματος.(φίλτρα πετρελαίου, αντλία πετρελαίου, μπέκ τροφοδοσίας, ανεμιστήρας, σπινθηριστές, διασκορπιστής.)

Η διαδικασία ρύθμισης αναλογίας ΑΕΡΑ-ΚΑΥΣΙΜΟΥ γίνεται με την καθοδήγηση ηλεκτρονικού αναλυτή καυσαερίων. Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται μια φορά τον χρόνο συνήθως μετά την λήξη της περιόδου θέρμανσης (Μάϊο – Ιούνιο).

Ορισμένες από τις μάρκες καυστήρων που αναλαμβάνουμε είναι: ΒΕΝΤΟΝE, BALTUR, BUDERUS, GIERSCH, Lamborghini, Ecoflam, RIELLO, RAPIDO, FERROLI, CHAPPEE, JOANNES, OLYMP Austria, ELCO, WEISHAUPT, VIESSMANN

Συντήρηση - Service καυστήρα πέλλετ

Συντήρηση χρειάζεται μόνο ο καυστήρας αφού ο λέβητας καθαρίζεται από τον χρήστη σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι όμως πολύ σημαντικό να γίνεται ετησίως μια συντήρηση στον καυστήρα για δύο λόγους:

α) για καθαρίζονται από στάχτη και υπολείμματα τα εσωτερικά μέρη του καυστήρα που μπορούν να πάθουν ζημιά όταν έρθουν σε επαφή με στάχτη και υγρασία. (πλακέτα, ανεμιστήρας, αντίσταση ανάφλεξης.)

β) για να ρυθμίζονται εκ νέου οι παράμετροι της καύσης με αποτέλεσμα την μέγιστη απόδοση και οικονομικότερη λειτουργεία.

Ορισμένες από τις μάρκες καυστήρων που αναλαμβάνουμε είναι: FERROLI, ALPHA PELLET, NOFERT, MAVIL, THERMOSTAHL, PELLTECH, SATURN, KITURAMI και άλλους.

Συντήρηση - Service ηλιακού θερμοσίφωνα

Η συντήρηση σε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα προσφέρει καθαρότερο νερό χρήσης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ηλιακού σας.

Στη συντήρηση αλλάζονται το ανόδιο και η αντίσταση, που λόγω αλάτων που συσσωρεύουν και της ηλεκτρόλυσης, μειώνουν κατά πολύ την διάρκεια ζωής του μπόιλερ. Επίσης η δεξαμενή καθαρίζεται από τα άλατα και τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ αν δεν αφαιρεθούν καταστρέφουν το δοχείο. Επίσης το ζεστό νερό που έρχεται από το δοχείο προς κατανάλωση δεν είναι υγιεινό.

Ορισμένες από τις μάρκες ηλιακών θερμοσιφώνων που αναλαμβάνουμε είναι: ΗΛΙΟΑΚΜΗ, NOBEL, CALPAK, MALTEZOS, SKYLAND, SOLARSTAR, MASTER, SONNE, ADVANCE, ASSOS και άλλους.

Συντήρηση - Service κλιματιστικού (air condition)

Η σημαντικότερη συντήρηση που πρέπει να κάνουμε σε οικιακή συσκευή. Το στοιχείο και τα φίλτρα του κλιματιστικού μαζεύουν σκόνη, μύκητες και μικροοργανισμούς που αν δεν τα εξοντώσουμε με την απολύμανση που πραγματοποιείται στην συντήρηση ανακυκλώνονται συνεχώς στον κλιματιζόμενο χώρο δημιουργώντας ένα πολύ παθογόνο περιβάλλον.

Οι ψυκτικοί μας συντηρούν λεπτομερώς το κλιματιστικό σας χωρίς να σας χρεώνουν για υποτιθέμενο συμπλήρωμα ψυκτικού υγρού (φρέον) όταν δεν χρειάζεται. Για να απολαμβάνεται υγιεινό κλιματισμό σε πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Γνωρίζετε ότι;

Συντηρώντας ένα λέβητα σε ετήσια βάση μπορείτε να εξοικονομείτε έως και 20% του καυσίμου που καταναλώνει ένας μη συντηρημένος λέβητας;

Επιπλέον συντηρώντας σωστά τον λέβητα μπορούμε να εκπέμπουμε μέχρι και 30% μειωμένους αέριους ρύπους στην ατμόσφαιρα.

Το όραμά μας

Όραμα της POLISERVICE είναι μέσω της συμβουλευτικής και των υπηρεσιών της, οι πελάτες της να απολαμβάνουν άνεση ,οικονομική διαφορά στη κατανάλωση ενέργειας και να χαίρονται για την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τους στο περιβάλλον. Έτσι όσο περισσότερες εγκαταστάσεις μελετάμε πάντα με γνώμονα την ελάχιστη κατανάλωση φυσικών ή τεχνιτών πόρων, (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, βιοκαύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.) αλλά και την άνεση που θα προσφέρουμε σε μια οικογένεια ή την πλήρη ανάγκη ενός επαγγελματικού χώρου, τόσο περισσότερο συμβάλουμε στην μείωση σοβαρών επιπτώσεων στο ήδη βεβαρημένο περιβάλλον μας.

Πιστοποιημένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη των νέων προϊόντων λαμβάνοντας μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια κατασκευαστών διατηρώντας έτσι το επίπεδο των γνώσεων πάντα υψηλό.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε κάθε είδους έργο μικρό ή μεγάλο είναι αυτός που διασφαλίζει το αποτέλεσμα. Ξεκινώντας με σοβαρή μελέτη και μέτρηση αναγκών της εγκατάστασης και τελειώνοντας με πιστή μεταφορά της στην πραγματικότητα

Ετοιμοπαράδοτες λύσεις

Έχουμε τους απαραίτητους ειδικευμένους τεχνίτες και την τεχνογνωσία. Έτσι αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την εγκατάσταση με ολική ανάληψη της ευθύνης του αποτελέσματος

Άμεση εξυπηρέτηση

Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα λειτουργίας οποιασδήποτε εγκατάστασης προσπαθούμε να έχουμε την συντομότερη αντίδραση σε οποιαδήποτε βλάβη ή άλλο πρόβλημα προκείψει