Η Poliservice στην έκθεση Xenia 2022

Επισκεφθείτε μας στην έκθεση Xenia 2023, στις 25-27 Νοεμβρίου, για να γνωρίσετε καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης.
Poliservice Xenia 2023

Xenia 2023 – Συμμετέχουμε & σας περιμένουμε

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Poliservice συμμετέχει στην Xenia, την έκθεση θεσμό για τον ξενοδοχειακό τομέα. 

Η αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και μείωση της κατανάλωσης, αποτελεί μία παγκόσμια τάση που οδηγεί όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην αναζήτηση αξιόπιστων λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας

Η Poliservice με πολυετή εμπειρία στις ενεργειακές αναβαθμίσεις επαγγελματικών κτιρίων προσφέρει ένα πλήθος καινοτόμων λύσεων στον τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης. Επισκεφθείτε μας στην έκθεση Xenia 2023, στις 25-27 Νοεμβρίου για να γνωρίσετε ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που οδηγούν στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αλλά και στη δημιουργία πιο eco friendly καταλυμάτων.  

Από τα φωτοβολταϊκά συστήματα, τα ηλιοθερμικά συστήματα ζεστού νερού, τον μηχανικό αερισμό – εξαερισμό με ανάκτηση ενέργειας και άλλες σύγχρονες λύσεις, στην Poliservice εφαρμόζουμε εξατομικευμένες λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης, από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα μέχρι και μικρά καταλύματα Airbnb.


Θα μας βρείτε

Hall 2 – E19

25-27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo